Palvelut

Palvelut

Alta löydät yleisimmät palvelumme ja niiden esimerkkihinnat.

Tutkimus Ja Hoidon Suunnittelu

Tutkimus ja hoidon suunnittelu

Hammastarkastus on suun terveydentilan tutkimus, jonka tekee hammaslääkäri. Tutkimuksessa selvitetään hampaiden ja ikenien kunto, kielen ja limakalvojen kunto sekä leukanivelen toiminta ja purenta. Tarkastuksen pohjalta suunnitellaan tarvittava hoito.

Suun perustutkimus, hinta 65 euroa
Röntgenkuva, hinta 40 euroa
Koko leuan röntgenkuva, hinta 90 euroa

Varaa aika

Hampaan Paikkaus

Hampaan paikkaus

Hampaan paikkaus ja lohjenneen hampaan korjaus ovat yleisimpiä hammaslääkärin vastaanotolla tehtäviä toimenpiteitä. Ammattitaito, pitkä kokemus, uusimmat laitteet ja helläkätinen hoito takaavat parhaan ja miellyttävän lopputuloksen.

Paikkaus, hinta alkaen 60 euroa

Varaa aika

Iensairauksien Hoito

Iensairauksien hoito

Iensairaudet ovat aikuisten yleisin suun sairaus. Iensairaus on bakteeritulehdus, joka voi hoitamattomana johtaa hampaiden kiinnityskudoksen tulehdukseen, parodontiittiin. Tulehduksen pysäyttämiseksi tehdään perusteellinen hampaiden puhdistus ja jatkohoitosuunnitelma. Iensairauksien hoidossa hampaiden, hammasvälien ja ienrajojen puhdistus kaksi kertaa päivässä kotona on erittäin tärkeää.

Puhdistus, hinta alkaen 56 euroa

Varaa aika

Juurihoito

Juurihoito

Juurihoito on tulehtuneen hammasytimen hoitamista. Juurihoidossa hammaslääkäri poistaa tulehtuneen kudoksen, täyttää juurikanavaontelon ja paikkaa hampaan.

Juurihoito, hinta alkaen 300 euroa

Varaa aika

Purentavaivojen Hoito

Purentavaivojen hoito

Purentavaivat voivat aiheuttaa kipuja ja toimintahäiriöitä hampaiden, leukanivelten ja purentalihasten alueella. Hammaslääkäri tutkii suun ja hampaat perusteellisesti ja määrittää hoidon tarpeen tapauskohtaisesti. Yleisimmät keinot hoitoa vaativiin purentavaivoihin ovat purentakiskot sekä leukanivelen ja purentalihasten fysioterapia.

Purentafysiologinen hoitokäynti, hinta alkaen 50 euroa

Varaa aika

Hampaan Poisto

Hampaan poisto/leikkauksellinen poisto

Useimmiten hampaan poisto on hyvin helppo toimenpide, jolloin hammaslääkäri puuduttaa ikenen ja vetää hampaan pois. Kohta voi olla kipeä ja turvonnut, mutta olo on hyvä jo seuraavana päivänä. Jos hampaan poisto ei onnistu tavallisesti, se poistetaan leikkauksellisesti paikallispuudutuksessa.

Hampaan poisto, hinta 96 euroa
Hampaan leikkauksellinen poisto, hinta 300 euroa

Varaa aika

Protetiikka

Protetiikka

Hammasprotetiikka tarkoittaa puuttuvan tai vaurioituneen hampaan korvaamista erilaisten hammasproteesien avulla. Nykyisin ratkaisuja ovat kiinteästi omiin hampaisiin kiinnitettävät kruunut ja laminaatit sekä sillat ja implanttikruunut. Tekohampaita eli irrotettavia proteeseja
voidaan valmistaa kokonaan hampaattomaan suuhun tai silloin, jos kiinteä ratkaisu ei ole mahdollinen.

Keraaminen kruunu, hinta alkaen 800 euroa

Varaa aika

Invisalign

Invisalign-oikomishoito

Invisalign on huomaamaton oikomishoito. Se tehdään läpinäkyvien kalvojen avulla, ja se on yhä suositumpi tapa hampaiden oikomiseen. Yksilölliset muovikalvot irrotetaan vain syömisen ja hampaiden pesun ajaksi. Hoidon edistymistä seurataan säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä. Hoito kestää 3–12 kuukautta riippuen oikomisen vaativuudesta.

Oikomishoito, hinta alkaen 3200 euroa

Konsultaatiokäynti maksuton

Varaa aika