Henkilökunta

Henkilökunta

3r1a3849Jandra Hytti, hammaslääkäri (HLL), yrittäjä.

Jandralla on pitkä ja monipuolinen työkokemus hammaslääkärinä. Oman Hymysi-hammashoitolan hän perusti, koska halusi unelmien työpaikan eli modernin hoitolan, missä asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät. Ennen oman hammashoitolan perustamista Jandra ehti toimia hammaslääkärinä sekä yksityisellä että julkisella puolella vuosien ajan.

Jandra kannustaa hampaiden hoitamiseen, sillä hampaiden kunto on iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Asiakkaat ovat kehuneet Jandran tapaa hoitaa hampaita helläkätiseksi ja miellyttäväksi. Hän on empaattinen ja huomioi jokaisen asiakkaan yksilöllisen kipukynnyksen sekä mahdollisen hammashoitopelon.

Vapaa-aikanaan Jandra neuloo, mökkeilee perheen kanssa ja harrastaa musikaaleja.

 

 

Juuso Mattsson, hammaslääkäri (HLL).

 

3r1a3843Sirkku Juntto, suuhygienisti.

Olen ystävällinen, iloinen ja helläkätinen suuhygienisti. Olen toiminut suuhygienistinä lähes 30 vuotta. Kiinnostuksen kohteeni on iensairauksien hoito ja ennaltaehkäisy. Teen myös valkaisuja. Etsitään sinulle hyvät ja toimivat kotihoitovälineet. Pidetään yhdessä suunterveydestäsi huolta. Terve suu-kaunis hymy.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa, tykkään luonnosta ja mökkeilen. Kielitaitoni: ruotsi, saksa, englanti, venäjä(alkeet).